Previous
Next

ΡΟΜΠΟΤΙΚΗ ΚΕΦΑΛΗ DMX LCD, 90w

Κωδικός: BEE40-LED
312,93 лв
με ΦΠΑ

Εναλλαγή χρωμάτων και σχεδίων και με εσωτερικό ζουμ.

ΚΑΤΟΠΙΝ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

απίστευτο λέιζερ υψηλής φωτεινότητας 100mW! Φωτίστε το σπίτι ή την αυλή σας με το φωτιστικό - προβολέα λέιζερ φωτός,

την ιδανική επιλογή για διακοσμητικό φωτισμό για RGBW Bee Eye Effect】Αυτό το κινούμενο φως κεφαλής DJ έχει 6 τεμάχια λαμπτήρων 15W (4-σε-1 ανάμειξη χρωμάτων RGBW), Απεριόριστη περιστρεφόμενη οθόνη με εφέ ματιών μέλισσας μεικτού χρώματος RGBW όσες βαθμίδες θέλετε.

Διαθέτει σύστημα ψύξης για αποφυγή ζημιά στο φως της σκηνής LED λόγω υπερθέρμανσης.

【4 ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ ΕΛΕΓΧΟΥ】Το φως σκηνής έχει 4 λειτουργίες ελέγχου: DMX512, αυτόματο, Έλεγχος ήχου, κύριος/σκλάβος.

25 φορές/δευτερόλεπτο τυχαίο στροβοσκοπικό. ελεύθερα περιστρεφόμενος άξονας Χ 540° και άξονας Υ 180° για μεσαίου μεγέθους στάδια. (15 κανάλια)

【ΕΦΑΡΜΟΓΗ】Τα μίνι φώτα κεφαλής με κίνηση με μέλισσα είναι ιδανικά για γάμους, DJ, κλαμπ, KTV, παμπ, συναυλία, μπαρ, συμπόσιο,

γενέθλια, τελετές, οικογενειακά πάρτι, Χριστούγεννα, διακόσμηση αποκριών κ.λπ. Αυτός ο φωτισμός DJ θα μπορούσε να δημιουργήσει την καλύτερη ατμόσφαιρα που θέλετε.

【ΕΥΚΟΛΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ】Οι είσοδοι και οι έξοδοι της θύρας DMX βρίσκονται στο πίσω μέρος του προβολέα για τον έλεγχο του εξοπλισμού σκηνής και ήχου.

Μπορείτε να ενεργοποιήσετε/απενεργοποιήσετε και να αλλάξετε τις λειτουργίες πατώντας το κουμπί στην οθόνη του κινούμενου φωτός κεφαλής DJ.

Το πιο σημαντικό, αυτά τα φώτα σκηνής μπορούν να καταγράψουν την τελευταία σας λειτουργία που δεν χρειάζεται να επαναφέρετε.

OEM PRODUCTS
BEE40-LED
Σχόλια (0)
Δεν υπάρχουν κριτικές πελατών προς το παρόν.