Αυτό το προϊόν δεν είναι πλέον διαθέσιμο

igloo GARDEN


ΘΟΛΟΣ ΙΓΚΛΟΥ ΓΙΑ ΚΗΠΟΥΣ ΚΑΙ ΥΠΑΙΘΡΙΑ

299,00 € χ. Φ.Π.Α.

Garden Igloo είναι ένα μοντέρνο υπαίθριο Igloo, χώρος παιχνιδιού για παιδιά, Κιόσκι για...

Περισσότερες πληροφορίες

Θόλος θερμοκήπιο Το Garden Igloo είναι ανθεκτικό στις καιρικές συνθήκες και ανθεκτικό στη σκουριά, 100% ανακυκλώσιμο, μπορεί να χρησιμοποιηθεί όλο το χρόνο και δημιουργείται χωρίς εργαλεία σε μία ώρα από δύο ενήλικες.
Με τα δύο εποχιακά καλύμματα, παρέχει σκιά όταν είναι πολύ ζεστό και διατηρεί το κρύο ενώ περιμένετε να έρθει το καλοκαίρι - ως χώρος παιχνιδιού για παιδιά, χώρο αποθήκευσης, καταφύγιο κήπου, θερμοκήπιο, κάλυμμα τζακούζι ή περίπτερο. Και τώρα σας προστατεύει από τα κουνούπια.

ανθεκτικό στις καιρικές συνθήκες, από 100% ανακυκλώσιμο πλαστικό, ιδανικό για να χρησιμοποιηθεί όλο τον χρόνο και συναρμολογείται χωρίς εργαλεία σε μια περίπου ώρα.

Με εξτρά εξωτερικό κάλυμμα μετατρέπεται σε ένα πολύ άνετο κιόσκι ή με το κάλυμμα κουνουπιέρας σε μια σκηνή κουνουπιέρα. Το Garden Igloo έχει μια διάμετρο 360 cm και ύψος 220 cm.

Δύο παράθυρα φροντίζουν για τον ιδανικό αερισμό. Ο σκελετός αποτελείται από ένα απλό σύστημα συναρμολόγησης και μπορεί να στηθεί χωρίς εργαλεία.

Το Garden Igloo σταθεροποιείται με 14 μεταλλικά στηρίγματα τα οποία περιλαμβάνονται στην συσκευασία.
Είναι 100% ανακυκλώσιμο, μπορεί να χρησιμοποιηθεί όλο το χρόνο και εγκαθίσταται χωρίς εργαλεία σε δύο ώρες.

Μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως χώρος παιχνιδιού για παιδιά, ως χώρος αποθήκευσης, καταφύγιο κήπου, θερμοκήπιο, κάλυμμα τζακούζι και πολλές άλλες χρήσεις.

Αντοχή σε βάρος (Kg) π.χ. βάρος χιονιού 40 kg
Ποιότητα Σκελετός: PVC - PA6

21 προϊόντα στην ίδια κατηγορία